
Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου νεαρού Αφγανού στην Ηγουμενίτσα
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 9 το πρωί στο νοσοκομείο των Φιλιατών νεαρός Αφγανός, ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα τραυματισμένος στον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας. Τον νεαρό εντόπισαν στο οδόστρωμα αστυνομικοί που περιπολούσαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο, Τετάρτη.
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 9 το πρωί στο νοσοκομείο των Φιλιατών νεαρός Αφγανός, ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα τραυματισμένος στον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας.
Τον νεαρό εντόπισαν στο οδόστρωμα αστυνομικοί που περιπολούσαν και κάλεσαν ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο μετανάστης προσπάθησε με νοήματα να τους πει τι συνέβη, ενώ έδειχνε ότι ήταν χτυπημένος στην κοιλιά και στη μέση.
Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο, Τετάρτη.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρωινός καφές: Λειτουργεί ως «ασπίδα» του εγκεφάλου μας;
- Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Ταϊβάν
- Έρχονται παρεμβάσεις στα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις
- Συνταγή: Μπέργκερ γαλοπούλας αλά ελληνικά
- Δασμοί, διχασμός, δημοσκοπήσεις: Ομιλία Τραμπ στο Καπιτώλιο για την Κατάσταση της Ένωσης εν μέσω αμφισβήτησης
- Τραγωδία στην Ινδία: 7 νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους
- Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχουν τελικά τα δάκρυα χαράς;
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη και τοπικές βροχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442