Έφτασε στο Ισραήλ η αποστολή του ΠΑΟΚ
Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» στο Ισραήλ, , για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Europa League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη, λίγο μετά της 12 το μεσημέρι, έπειτα από δύο ώρες πτήσης. Η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 την Τετάρτη και μία ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα στο «Κιριάτ Ελιέζερ».
Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» στο Ισραήλ, , για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Europa League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη, λίγο μετά της 12 το μεσημέρι, έπειτα από δύο ώρες πτήσης.
Οι Θεσσαλονικείς αφού «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο , συνέχισαν οδικώς για περίπου 1,5 ώρα με προορισμό τη Χάιφα, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο τους ώστε να ξεκουραστούν, πριν από την απογευματινή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία τους πριν το ματς της Πέμπτης.
Ο Χούμπ Στέφενς έχει πάρει μαζί τους 22 παίκτες, καθώς μετά τον αγώνα με την Μακάμπι, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι κορυφής, με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.
Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»: Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
Επίσης το παρών για το ματς με την Μακάμπι θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Ζήση Βρύζα.
Η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 την Τετάρτη και μία ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα στο «Κιριάτ Ελιέζερ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιδού η απορία: Πολλά και μικρά ή λίγα και μεγάλα γεύματα μέσα στη μέρα;
- Ο Τζόκοβιτς ως σημαία
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
- Μια κρυφή λεπτομέρεια σε πορτρέτο της Άννα Μπολέυν ήταν «διάψευση κατηγοριών για μαγεία», λένε ιστορικοί
- Το «μυστικό» πίσω από το πρώτο ραντεβού
- Τσίπρας: «Ξέρω από που προέρχομαι, ξέρω που θέλω να πάμε – Ανάμεσα στη ζωή και την επιβίωση επιλέγω τη ζωή


