Ολαϊτάν και Ιμπαγάσα έμειναν εκτός αποστολής για Μπενφίκα
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Γ.Καραϊσκάκης». Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Μασάντο και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ολαϊτάν και ο Ιμπαγάσα που ακολούθησε θεραπεία.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Μασάντο και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ολαϊτάν και ο Ιμπαγάσα που ακολούθησε θεραπεία.
Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Youth Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις
- Τα επτά βήματα που οδηγούν στην ευτυχία όσο περνούν τα χρόνια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Αντίστροφη μέτρηση για το fuel pass – Η διαδικασία και τα ποσά
- Συνταγή: Carrot cake pancakes
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε υποδομές του Ιράν – Πληθαίνουν τα σενάρια περί χερσαίας επέμβασης των ΗΠΑ



