Κινητοποίηση υπαλλήλων του ΥΠΠΟ την Πέμπτη κατά της διαθεσιμότητας
Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου προγραμματίζει για την Πέμπτη ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, αντιδρώντας στο καθεστώς της διαθεσιμότητας. Οι υπάλληλοι του υπουργείου θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση την ίδια μέρα στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. «Από το υπουργείο Πολιτισμού δεν περισσεύει κανείς» τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου.
Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου προγραμματίζει για την Πέμπτη ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, αντιδρώντας στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση την ίδια μέρα στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.
«Σήμερα είναι 200 αυτοί που οδηγούνται στην έξοδο μέσα από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας, αύριο πολλοί περισσότεροι μέσω της κατάργησης οργανικών θέσεων ή με το νέο κύμα διαθεσιμότητας ή αλλιώς. Όποιον τρόπο και να βρουν από το υπουργείο Πολιτισμού δεν περισσεύει κανείς» τόνισαν τα μέλη του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής-Στερεάς και Νήσων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα γραφεία του σωματείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Reuters: Βήματα προόδου στις επαφές Ουάσιγκτον–Τεχεράνης για τερματισμό του πολέμου
- Υποκλοπές: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συγκάλυψης
- Μάριος Οικονόμου: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
- Μποντιρόγκα: «Γιορτή ο τελικός Ολυμπιακός – Ρεάλ – Η Ευρωλίγκα έχει την καλύτερη διαιτησία»
- Πολύχρωμη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για το 10ο αυτοοργανωμένο Pride
- Νέα Αριστερά: Να μην ανακληθεί η αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου




