Τρίτος προπονητής στην Καβάλα, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα
Όλα τα... ρεκόρ έχει σπάσει η Καβάλα καθώς ανακοίνωσε τον τρίτο προπονητή της για φέτος, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League. Αρχικά ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, τη θέση του πήρε ο Ντίτελμ Φέρνερ, ωστόσο, πριν συμπληρώσει μήνα, αντικαταστάθηκε από τον νέο τεχνικό της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη.
Όλα τα… ρεκόρ έχει σπάσει η Καβάλα καθώς ανακοίνωσε τον τρίτο προπονητή της για φέτος, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.
Αρχικά ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, τη θέση του πήρε ο Ντίτελμ Φέρνερ, ωστόσο, πριν συμπληρώσει μήνα, αντικαταστάθηκε από τον νέο τεχνικό της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας:
«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές Ντίτελμ Φέρνερ και Γιάννη Τζιφόπουλο τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για την μέχρι τώρα συνεργασία που υπήρξε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
»Παράλληλα κάνει γνωστή, την πρόσληψη του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του βοηθού του Αντώνιου Ανδρουλάκη. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεννημένος το 1970 και στην πλούσια επαγγελματική του έχει εργαστεί ως προπονητής».