Ξέχασαν 91χρονη κλειδωμένη στο υπόγειο τράπεζας στη Ρεν
Ένα 24ωρο στο υπόγειο τράπεζας πέρασε ηλικιωμένη στη Ρεν της δυτικής Γαλλίας, την οποία το προσωπικό ξέχασε στο χώρο με τις θυρίδες πριν κλειδώσει το κατάστημα για το Σαββατοκύριακο. Ο γιος της 91χρονης (η οποία δεν είχε κινητό) πήρε την αστυνομία για να την δηλώσει ως αγνοούμενη και οι αστυνομικοί την έψαχναν για ώρες σε ολόκληρη την πόλη μέχρι να την ακούσουν οι φύλακες της τράπεζας.
Ένα 24ωρο στο υπόγειο τράπεζας πέρασε ηλικιωμένη στη Ρεν της δυτικής Γαλλίας, την οποία το προσωπικό ξέχασε στο χώρο με τις θυρίδες πριν κλειδώσει το κατάστημα για το Σαββατοκύριακο.
Ο γιος της 91χρονης πήρε την αστυνομία για να την δηλώσει ως αγνοούμενη και οι αστυνομικοί την έψαχναν για ώρες σε ολόκληρη την πόλη μέχρι να την ακούσουν οι φύλακες της τράπεζας.
H ηλικιωμένη πήγε σε κατάστημα της BNP Paribas στη Ρεν το μεσημέρι του Σαββάτου και ζήτησε πρόσβαση στη θυρίδα της.
Οι υπάλληλοι την οδήγησαν εκεί και, όπως προβλέπει ο κανονισμός, έκλεισαν την πόρτα όταν βγήκαν από την αίθουσα. Οταν όμως έφτασε η ώρα να κλείσουν το κατάστημα, ξέχασαν να ελέγξουν το χώρο και την άφησαν εκεί, όπως μεταδίδει το France3.
H 91χρονη δεν είχε κινητό. Μετά από ώρα, ο γιος της πήρε την αστυνομία, η οποία άρχισε να την ψάχνει στα μέρη που κυκλοφορούσε συνήθως στην πόλη. Το επόμενο πρωί, την Κυριακή, ενημερώθηκε η τράπεζά της, η οποία και ενημέρωσε τους φύλακες.
Τότε, προς το μεσημέρι της Κυριακής, οι φύλακες άκουσαν την αδύναμη φωνή της ηλικιωμένης από το χώρο με τις θυρίδες. Η 91χρονη, καλά στην υγεία της, εξετάστηκε προληπτικά από γιατρό αλλά το ερωτηματικό γιατί δεν χτύπησε ο συναγερμός παραμένει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έμπολα: Δύο ακόμη κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σε δομή υγείας στην Ουγκάντα
- Γαλλία: 12χρονος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε ποταμό – Συνελήφθη ένας 16χρονος
- Κοινό αίτημα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ για κλήση της διοίκησης του Υπερταμείου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων
- Η ομορφιά που κινεί τον κόσμο: Το διαχρονικό όραμα της L’Oréal Hellas σε μία πολυδιάστατη εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
- Emily in Paris: Οι πρωταγωνιστές της σειράς άφησαν το πλατό για τα beach bars της Μυκόνου




