Το κυπριακό πρόγραμμα είναι εντός τροχιάς, λέει η τρόικα
Στο σωστό δρόμο βρίσκεται το πρόγραμμα της Κύπρου, όπως δήλωσε την Τετάρτη η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Κύπρο, Ντέλια Βελκουλέσκου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης. Στην ανακοίνωση της τρόικας τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι το κυπριακό πρόγραμμα βρίσκεται εντός τροχιάς υλοποίησης των στόχων του.
Στο σωστό δρόμο βρίσκεται το πρόγραμμα της Κύπρου, όπως δήλωσε την Τετάρτη η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Κύπρο, Ντέλια Βελκουλέσκου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.
Στην ανακοίνωση της τρόικας τονίζεται ότι το κυπριακό πρόγραμμα βρίσκεται εντός τροχιάς υλοποίησης των στόχων του, καταγράφεται η πρόοδος που επιτεύχθηκε στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων και σημειώνονται τα αποφασιστικά βήματα που έγιναν για σταθεροποίηση του χρηματοοικονομικού τομέα.
Τονίζεται, ωστόσο, ότι παρά την αποφασιστικότητα των Αρχών για την υλοποίηση του προγράμματος, «οι κίνδυνοι παραμένουν σημαντικοί».
Η δήλωση αναφέρει ακόμη ότι οι κυπριακές Αρχές καταρτίζουν πλάνο για σταδιακή κατάργηση των περιορισμών στη διακίνηση κεφαλαίων.
Τα επόμενα βήματα, αναφέρεται, είναι η έγκριση των αποτελεσμάτων της αποστολής από το εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ και το Eurogroup, τον Σεπτέμβριο.
Η έγκριση θα ανοίξει τον δρόμο για την αποδέσμευση 1,5 δισ. ευρώ από τον μηχανισμό σταθερότητας και περίπου 86 εκατ. ευρώ από το ΔΝΤ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας