Η Σαρλερουά επόμενος σταθμός του Στέργου Μαρίνου
Στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στη Σαρλερουά, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέργος Μαρίνος για τα επόμενα δυο χρόνια (συν άλλα δυο).
Στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στη Σαρλερουά, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέργος Μαρίνος για τα επόμενα δυο χρόνια (συν άλλα δυο).
Μάλιστα η είδηση είναι και στο σάιτ του βελγικού συλλόγου που κάνει αναφορά στην καριέρα του Έλληνα άσου με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.
Τον ποδοσφαιριστή ήθελε προσωπικά ο προπονητής της Σαρλερουά, καθώς ο Μαρίνος μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από δυο θέσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Τελευταία Κλήση»: Είδαμε την ταινία εμπνευσμένη από την υπόθεση ομηρείας του Σορίν Ματέι
- Καματερό: Συνελήφθη 53χρονος για παιδική πορνογραφία και κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες καταστήματος
- Έφτασαν στην Κάρπαθο οι πύραυλοι Patriot – Bίντεο με την άφιξή τους στο νησί
- Αναβρασμός στους αγρότες, σχεδιάζουν μπλόκο στην Agrotica – «Τα προβλήματα παραμένουν, οι περισσότεροι χρωστάνε»
- Eπίσημο: Οι νέες έδρες των Dubai BC, Μακάμπι και Χάποελ στην Euroleague – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Κομοτηνής – Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα


