Εξελίξεις από Δευτέρα στις μεταγραφές Καρνέζη και Μαυρία
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση της μεταγραφής αναμένεται των Ορέστη Καρνέζη και Χάρη Μαυρία. Το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Έλληνα πορτιέρο αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την πρόταση, ενώ ο παίκτης τα έχει «βρει» σε όλα με τους Ιταλούς. Μάλιστα, ο διεθνής γκολκίπερ έχει συμφωνήσει να κάνει το... αγροτικό του στη Γρανάδα.
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση της μεταγραφής αναμένεται των Ορέστη Καρνέζη και Χάρη Μαυρία. Το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Έλληνα πορτιέρο αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την πρόταση, ενώ ο παίκτης τα έχει «βρει» σε όλα με τους Ιταλούς. Μάλιστα, ο διεθνής γκολκίπερ έχει συμφωνήσει να κάνει το… αγροτικό του στη Γρανάδα.
Στον Παναθηναϊκό έφτασε ανεπίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της πιθανής μετακίνησης του Καρνέζη και από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις, καθώς θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Στην «πράσινη» ΠΑΕ, έμαθαν, έστω και μέσω ανεπίσημης ενημέρωσης, λεπτομέρειες της υπόθεσης και προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε γύρω από το ποσό (φημολογείται πως η πρόταση της Ουντινέζε θα ανέρχεται στις 800.000 ευρώ), αλλά ούτε και για την επιλογή που θα κάνει η ιταλική ομάδα (που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γρανάδα για την παραχώρηση του Καρνέζη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο).
Στο μεταξύ, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Σάντερλαντ, ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός άσος, θα αναχωρήσει για Λονδίνο την Τρίτη και η υπόθεσή του έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Εδώ και αρκετές μέρες, οι «μαυρόγατες» έχουν στην κατοχή τους και τον ιατρικό φάκελο του παίκτη που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς. Αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Το deal, έχει «κλείσει» στα 3+1 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την αγγλική ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων
- Ο τελευταίος δεσμός με το Watergate – Απολύθηκε από την εφημερίδα Washington Post μετά από 60 χρόνια ρεπορτάζ
- Φιόντορ Ντοστογιέφσκι: Εν μέσω αντιφάσεων και ταλαντεύσεων
- Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε εξιτήριο
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια


