Πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Μαυροκεφαλίδης
Μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα. Ο Έλληνας άσος έχει δεχτεί κρούση από τον Ολύμπιακό για διετές συμβόλαιο με 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, αλλά η νέα ο ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του δίνει 800 χιλιάδες για δύο χρόνια.
Μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα.
Ο Έλληνας άσος έχει δεχτεί κρούση από τον Ολύμπιακό για διετές συμβόλαιο με 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, αλλά η νέα ο ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του δίνει 800 χιλιάδες για δύο χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Νέα Υόρκη για την Ομογένεια η Δήμαρχος Λήμνου
- Αλεξανδρούπολη: «Μπαμπά θα με αγαπάς ακόμη;» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 5χρονου που κακοποιήθηκε σε νηπιαγωγείο
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο – Απεγκλώβισαν μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και παιχνίδια από την Ευρώπη
- Σήμερα η πρώτη απόφαση του ΟΠΕΚ+ για την παραγωγή πετρελαίου μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ
- Πέθανε ο πιλότος που το 1947 είχε παραδώσει το θρυλικό Spitfire MJ755 στην Ελλάδα

