Στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου ο ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα στις 29 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο για τις Προοπτικές Απασχόλησης των Νέων. Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο Α.Σαμαράς είχε σύντομες συναντήσεις τόσο με τον Ε.Λέτα όσο και με τον πορτογάλο ομόλογό του Πάσους Κοέλιου.
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα στις 29 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο για τις Προοπτικές Απασχόλησης των Νέων.
Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο Α.Σαμαράς είχε σύντομες συναντήσεις τόσο με τον Ε.Λέτα όσο και με τον πορτογάλο ομόλογό του Πάσους Κοέλιου.
Η διάσκεψη, στην οποία έλαβαν μέρος 18 ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιήθηκε εν μέσω φόβων ότι η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια χαμένη γενιά, καθώς ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων κάτω των 25 ετών που δεν έχουν δουλειά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας