Τρίτος ο Φιλιππίδης στους… δρόμους του Μάντσεστερ
Στους δρόμους του Μάντσεστερ, σε μια από τις πιο γνωστές διοργανώσεις που γίνονται εκτός σταδίου, πήρε μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,40 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Στους δρόμους του Μάντσεστερ, σε μια από τις πιο γνωστές διοργανώσεις που γίνονται εκτός σταδίου, πήρε μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,40 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα επιστρέψει την Κυριακή στην Ελλάδα και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Γιουτζίν ώστε την 1η Ιουνίου να πάρει μέρος στο Diamond League που γίνεται εκεί.
Ο Φιλιππίδης θα αγωνιστεί και στο Diamond League της Ρώμης στις 6 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος βελτίωσε πριν από δύο εβδομάδες το πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο με άλμα στα 5,82 μέτρα.
Νικητής του αγώνα στο Μάντσετερ ήταν ο Γερμανός Μάλτε Μορ με 5.80μ. και δεύτερος ο συμπατριώτης του, Ραφαέλ Χολζντέπε, με 5,70 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελένη Παπαδοπούλου: Τα χρέη και η διαμάχη για το ακίνητο – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του γιου της
- H φωτογραφία του 2025 της UNICEF – Ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν μελετάει στο «Κρυφό Σχολειό»
- Bitcoin: Διέψευσε 10 κορυφαίους αναλυτές μέσα στο 2025
- Το εδαφικό στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Ζελένσκι – Ο Πούτιν παρακολουθεί και σφυροκοπά την Ουκρανία
- Καιρός: Παγετός και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε 53 περιοχές
- Νέος «μνηστήρας» για τον Αντετοκούνμπο οι Ρόκετς των Σενγκούν και Ντουράντ



