Επεισόδια στην κατάθεση στεφάνων για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Αγρίνιο
Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση μνήμης για τα 94 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο. Η απόφαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ.Μπαρμπαρούση να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της γενοκτονίας προκάλεσε την οργή των συγκεντρωμένων, οι οποίοι τον εμπόδισαν. Ακολούθησαν επεισόδια, επενέβη η Αστυνομία και προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση μνήμης για τα 94 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο.
Η απόφαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ.Μπαρμπαρούση να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της γενοκτονίας προκάλεσε την οργή μέρους των συγκεντρωμένων.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Π.Μοσχολιό και εκπροσώπων δυο συλλόγων ανακοινώθηκε το πέρας της εκδήλωσης.
Ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε δικό του στεφάνι και επιχείρησε να το καταθέσει στο μνημείο, αλλά εμποδίστηκε.
Στη συνέχεια, ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.
Επενέβη η αστυνομία και προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας