Εκτός αποστολής Τζιμπούρ και Αμπντούν
Τζιμπούρ και Αμπντούν έμειναν εκτός αποστολής Ολυμπιακού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό την Πέμπτη. Αμφότεροι έχουν κάκωση στον ταρσό, ακολούθησαν για ακόμη μια μέρα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Μίτσελ δεν τους συμπεριέλαβε στην 20άδα.
Τζιμπούρ και Αμπντούν έμειναν εκτός αποστολής Ολυμπιακού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό την Πέμπτη.
Αμφότεροι έχουν κάκωση στον ταρσό, ακολούθησαν για ακόμη μια μέρα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Μίτσελ δεν τους συμπεριέλαβε στην 20άδα.
Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε και ο Ντιακιτέ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ στη διάθεση του Μίτσελ τέθηκε κανονικά ο Ιμπαγάσα.
Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
