Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν μετά από πτώση λεωφορείου από ύψος 200 μέτρων σε χαράδρα στις Άνδεις του βόρειου Περού.
«Υπάρχουν 33 νεκροί και δέκα τραυματίες» είπε η επικεφαλής του τομέα Υγείας στη βόρεια περιφέρεια Λιμπερτάντ.
Μεταξύ των θυμάτων είναι εκπαιδευτικοί, γιατροί και νοσοκόμες.
Στο λεωφορείο επέβαιναν 43 επιβάτες αλλά υπήρχαν και αρκετοί όρθιοι, γεγονός που αυξάνει τους φόβους για περισσότερους νεκρούς. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από την Καχαμπάμπα στην επαρχία Οτούτσο των Άνδεων στο Τρουχίγιο στα παράλια του Ειρηνικού.
Τα περισσότερα θύματα είναι δάσκαλοι που εργάζονταν σε διάφορες περιοχές των Άνδεων και πήγαιναν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στο Τρουχίγιο, είπε η αστυνομία.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων – Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442