Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 87 χρόνιας ζωής και προσφέρει βοήθεια
Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 87 χρόνων από την ίδρυσή του, αποφάσισε αντί οποιασδήποτε επετειακής εορταστικής εκδήλωσης, να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 87 χρόνων από την ίδρυσή του, αποφάσισε αντί οποιασδήποτε επετειακής εορταστικής εκδήλωσης, να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Συνέντευξη Τύπου όπου οι κ.κ. Ησαϊαδης και Μπεκιάρης εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ανέλυσαν το σκεπτικό και το πλάνο δράσης ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων, που πραγματοποιηθεί στη θύρα 3 του γηπέδου της Τούμπας, στις 21 Απριλίου 2013 από της 9.00 το πρωί μέχρι και πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην σημερινή εκδήλωση, όπου το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των πέντε Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η Χαρά Δημητρίου από την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της, καλεί όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, να συμμετάσχει στη συγκέντρωση τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι
- Βιγιαρεάλ – Άγιαξ 1-2: Πήρε το διπλό και έμεινε «ζωντανός»
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)


