
Ο Γιώργος Καλαντζής εξελέγη Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής
Με 152 ψήφους υπέρ, 71 λευκά και 3 άκυρα, η Ολομέλεια ενέκρινε την εκλογή του Γιώργου Καλαντζή στη θέση του Β' αντιπροέδρου της Βουλής, στη θέση του εκλιπόντος Θανάση Νάκου.
Με 152 ψήφους υπέρ, 71 λευκά και 3 άκυρα, η Ολομέλεια ενέκρινε την εκλογή του Γιώργου Καλαντζή στη θέση του Β’ αντιπροέδρου της Βουλής, στη θέση του εκλιπόντος Θανάση Νάκου.
Σε δήλωσή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης διευκρίνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπει την τακτική που είχε εγκαινιάσει με την υπερψήφιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του Προέδρου της Βουλής, μετά από μια σειρά χειρισμούς εκ μέρους της πλειοψηφίας, τόσο στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όσο και κατά τη διεύθυνση των συνεδριάσεων, με αποκορύφωμα τους χθεσινούς χειρισμούς του Γιάννη Τραγάκη σε ό,τι αφορά την τροπολογία για τα τραπεζικά δάνεια των κομμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442