Με αγωνιστικά προβλήματα αλλά νέα διοίκηση ο Άρης
Με απουσίες και χωρίς επιλογή για άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, με δεδομένη τη δυσχερή βαθμολογική θέση του, θα παραταχθεί ο Αρης το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου. Πριν την έναρξη της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν και μίλησαν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία οι νέοι διοικούντες την ΠΑΕ.
Με απουσίες και χωρίς επιλογή για άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, με δεδομένη τη δυσχερή βαθμολογική θέση του, θα παραταχθεί ο Αρης το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Κώστα Κοτσαρίδη, Νίκο Ψυχογιό, Μιχάλη Γιαννίτση, Άντι Ρένια και τους τιμωρημένους Νούνο Κοέλιο, Γιάννη Ζαραδούκα, Μανώλη Παπαστεριανό.
Στην αποστολή, που γνωστοποίησε ο Ελληνας προπονητής με την ολοκλήρωση το απόγευμα της προετοιμασίας, συμπεριλήφθηκαν οι: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν και μίλησαν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία οι νέοι διοικούντες την ΠΑΕ, καταθέτοντας την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας.
Το καινούργιο σχήμα των «κίτρινων» συγκροτήθηκε, μάλιστα, σε σώμα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οποίου είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Βογιατζής και μέλη οι Γιώργος Βασβάνης, Στέφανος Τσιόνκης, Γιώργος Ανδρεάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
