Τέλος υπομονής από την ΑΕΚ για Ξενιάδη
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία τελειώνει και επίσημα την υπόθεση δανείου από τον Βασίλη Ξενιάδη.
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία τελειώνει και επίσημα την υπόθεση δανείου από τον Βασίλη Ξενιάδη.
Η σύμβαση που υπέγραψαν οι δύο πλευρές (ΠΑΕ ΑΕΚ- Κ. Λιμαντζόγλου) είχε συγκεκριμένη χρονική διορία η οποία και εξέπνευσε. Το γεγονός λοιπόν ότι δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα, έκανε τη διοίκηση της Ένωσης να δώσει οριστικό τέλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παύει να ισχύει η συμφωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο κ. Λιμοντζόγλου δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα όπως είχε συμφωνηθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγορά εργασίας: Όταν οι εργαζόμενοι «παραιτούνται» από την εύρεση εργασίας
- Μύκονος Betsson – Κολοσσός Ρόδου 67-84: Διπλό για την ομάδα του Λυκογιάννη
- Ιωάννινα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος από το Μιχαλίτσι που είχε εξαφανιστεί
- ΑΕΛ Novibet – Άρης 1-0: Νίκη «ανάσα» οι Θεσσαλοί, «βυθίζονται» οι Θεσσαλονικείς (vid)
- Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου – Δείτε αναλυτικά
- Ταΰγετος: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών – Κατεβάζουν τους πρώτους τραυματίες


