Προσφυγή του Παπαλουκά κατά του Ολυμπιακού
Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού κατέθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος δεν τα βρήκε με τους Ερυθρόλευκους για το ποσό της αποζημίωσής του μετά το διαζύγιο του 2011 και έτσι προσέφυγε στη FIBA. Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αξιώνει το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ.
Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού κατέθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος δεν τα βρήκε με τους Ερυθρόλευκους για το ποσό της αποζημίωσής του μετά το διαζύγιο του 2011 και έτσι προσέφυγε στη FIBA.
Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αξιώνει το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ και τη λύση θα δώσει το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA.
Ο Παπαλουκάς επέμεινε στις απαιτήσεις του και οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα μιας και οι δυο πλευρές έχουν καταθέσει τα σχετικά έγγραφα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεντιλίμπαρ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά χαρίσαμε σε δύο ευκαιρίες δύο γκολ»
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τα τροχαία – Μόνιμο φαινόμενο οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
- Η Τουν έγραψε ιστορία – Πήρε πρωτάθλημα στην Ελβετία ως νεοφώτιστη
- Ο Σπάικ Λι υπερασπίζεται τους δημιουργούς της ταινίας «Michael»
- Αυτό ήταν το «κλειδί» της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Λουτσέσκου
- Αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου του Πέδρο Σάντσεθ στην Τουρκία


