Ανακοινώθηκε ο Φιγκερόα, «κόπηκε» ο Μεϊτέ
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το απόγευμα της Δευτέρας και επισήμως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τις ιατρικές και εργομετικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Αντίθετα, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, αφού ο 32χρονος αμυντικός δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού στις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το απόγευμα της Δευτέρας και επισήμως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τις ιατρικές και εργομετικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτησή του.
Ο Φιγκερόα υπολογίζεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει σε περίπου έναν μήνα, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους Πράσινους ώστε να τον αποκτήσουν
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας ».
«Κόπηκε» ο Μεϊτέ
Αντίθετα, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ στον Παναθηναϊκό, αφού ο 32χρονος αμυντικός δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού στις εργομετρικές εξετάσεις.
Ο Ιβοριανός στόπερ έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ κακή φυσική κατάσταση και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στην παρούσα φάση τους Πράσινους που αποφάσισαν να μην τον αποκτήσουν.
Έτσι ο Μεϊτέ γυρίζει στην πατρίδα του χωρίς να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι κατά την άφιξή του τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον σύλλογο.
Πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο οι Πράσινοι να αναζητήσουν άλλον παίκτη για την άμυνα και έτσι, ο Φάμπρι θα πρέπει να πορευτεί με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές





