Απάντηση του ΚΚΕ στον Γ.Στουρνάρα για τις «παλαιοκομματικές νοοτροπίες»
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΚΕ την Τετάρτη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις κινητοποιήσεις και τις «παλαιοκομματικές νοοτροπίες» του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. «Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ» απάντησε ο Περισσός, σημειώνοντας ότι «το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντί σας με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού».
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΚΕ την Τετάρτη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις κινητοποιήσεις και τις «παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ».
«Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ. Και αυτά τα εκφράζετε και τα υπερασπίζεστε εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σημειώνοντας:
«Το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντί σας με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού».
Την Τρίτη, ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με κύρια θέματα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.
Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ναυτεργατών, ο υπουργός Οικονομικών επέρριψε ευθύνες στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας