«Κάνατε όσα σας ζήτησα» είπε ο Νικοπολίδης στους παίκτες
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης, τονίζοντάς τους ότι έκαναν όσα τους ζήτησε. Ωστόσο τους ζήτησε «στο επόμενο παιχνίδι περιμένω να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα σωστά. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης, τονίζοντάς τους ότι έκαναν όσα τους ζήτησε. Ωστόσο τους ζήτησε «στο επόμενο παιχνίδι περιμένω να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα σωστά. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».
Το κλίμα στην προπόνηση ήταν πολύ καλό μια και η καλή απόδοση της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε άπαντες ικανοποιημένους. Ανάμεσά τους και τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη:
«Μπράβο σας για την προσπάθεια και την εικόνα με τον ΠΑΣ. Αν και είμαι μικρό χρονικό διάστημα πρώτος προπονητής διαπίστωσα με μεγάλη ικανοποίηση ότι κάνατε ό,τι σας είπα και σας ζήτησα σε αρκετά μεγάλο βαθμό», τους είπε αρχικά ο Νικοπολίδης και συνέχισε:
«Στο επόμενο παιχνίδι περιμένω να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα σωστά. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».
* Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Καραϊσκάκης Α.Ε. και όχι μόνο έδωσε το παρών την Τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους Γιάννη Μώραλη και Νίκο Βαμβακούλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
