Ο Μίτσελ φαβορί για διάδοχος του Ζαρντίμ
Στην Ισπανία αναζητά ο Ολυμπιακός τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον οποίο υπήρξε διαζύγιο το Σάββατο το απόγευμα. Η διοίκηση της ομάδας αναζητά έναν προπονητή στα πρότυπα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που να έχει δηλαδή προτίμηση στο γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στην κορυφή της λίστας φέρεται να βρίσκεται ο Μίτσελ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Σεβίλλης.
Στην Ισπανία αναζητά ο Ολυμπιακός τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον οποίο υπήρξε διαζύγιο το Σάββατο το απόγευμα. Η διοίκηση της ομάδας αναζητά έναν προπονητή στα πρότυπα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που να έχει δηλαδή προτίμηση στο γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Στην κορυφή της λίστας φέρεται να βρίσκεται ο Μίτσελ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Σεβίλλης.
Η διοίκηση των Ερυθρολεύκων βλέπει στο πρόσωπό του τον προπονητή προσωπικότητα που θα μπορέσει να επιβληθεί στα δύσκολα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα της προπονητικής αξίας του.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ανδαλουσίας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίτσελ δεν έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο αλλά έχει εκφραστεί με επίσημη πρόταση, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να ολοκληρωθεί το θέμα το ταχύτερο δυνατόν.
Ως εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση κατά την οποία δεν τελεσφορήσει το θέμα του 49χρονου τεχνικού φέρονται εκείνες των Χοσέ Λουίς Όλτρα, Γκρεγκόριο Μανθάνο και Άνχελ Θιγάντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
