Πρώτη προπόνηση του Αβραάμ με την ομάδα
Χαμόγελα σκόρπισαν σήμερα Πέμπτη στου Ρέντη, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά από πολύμηνη απουσία, κατάφερε να κάνει την πρώτη προπόνησή του μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αρχίζοντας έτσι την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κοντρέρας και Χολέμπας. Ελαφριά κάκωση υπέστη ο Μανιάτης.
Χαμόγελα σκόρπισαν σήμερα Πέμπτη στου Ρέντη, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά από πολύμηνη απουσία, κατάφερε να κάνει την πρώτη προπόνησή του μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αρχίζοντας έτσι την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση.
Ο διεθνής στόπερ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε. Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος υπέστη ολική ρήξη χιαστών και ρήξη μηνίσκου στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Πολωνία στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro, τον περασμένο Ιούνιο!
Ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία ακολούθησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Πάμπλο Κοντρέρας και Χολέμπας. Τέλος, μία ελαφριά κάκωση υπέστη στην διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία.
Η προπόνηση της Πέμπτης είχε στο… μενού της ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Την Παρασκευή οι Ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 4:30 το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα



