Πέρασε η Βέροια και περιμένει… Ξάνθη
Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Βέροια νίκησε στη Φυλή το Θρασύβουλο με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Εθνικός Γαζώρου-Ξάνθη. Τα γκολ της «βασίλισσας του βορρά» σημείωσαν οι Πέρεζ (35΄) και Ολαϊτάν (84΄).
Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Βέροια νίκησε στη Φυλή το Θρασύβουλο με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Εθνικός Γαζώρου-Ξάνθη. Τα γκολ της «βασίλισσας του βορρά» σημείωσαν οι Πέρεζ (35΄) και Ολαϊτάν (84΄).
Επί της ουσίας ο αγώνας κρίθηκε στην εμπειρία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πλήρη σύνθεση, αφενός λόγω του 0-0 στον πρώτο αγώνα και αφετέρου καθώς δεν ήθελαν να «αμαυρώσουν» την εξαιρετική εικόνα που είχαν αφήσει εναντίον του Παναθηναϊκού.
Το 0-1 έκανε στο 35΄ ο Μορένο Πέρεζ με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, ενώ τη νίκη της μακεδονικής ομάδας «σφράγισε» ο Ολαϊτάν στο 84ο λεπτό, με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (77΄ Σιακαβάρας), Σύρος, Μπακάλης, Πλαβούκος, Βασιλείου, Πάνος (71΄ Σερέπας), Γεωργιάδης (63΄ Σκόνδρας), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Αρκουμάνης.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καφές, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Πέρεζ, Μπαργκάν (88΄ Μάνος), Ιωάννου (46΄ Κόστλι).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα


