Πειθαρχική έρευνα της UEFA για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μονπελιέ
Η UEFA άρχισε πειθαρχική έρευνα για όσα έλαβαν χώρα στη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει πολλές κίτρινες κάρτες, καθώς και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους (χρήση λέιζερ και ρίψη αντικειμένων). Επίσης, «εγκαλούνται» για παραβάσεις στην οργάνωση του αγώνα.
Η UEFA άρχισε πειθαρχική έρευνα για όσα έλαβαν χώρα στη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας για το γεγονός ότι οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» έχουν πάρει τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες σε διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους (χρήση λέιζερ και ρίψη αντικειμένων). Επίσης, ο πειραϊκός σύλλογος «εγκαλείται» για παραβάσεις στην οργάνωση του αγώνα και συγκεκριμένα ανεπαρκή έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων στο Γ.Καραϊσκάκη.
Από την πλευρά της, η Μονπελιέ «κατηγορείται» για τη συμπεριφορά των οπαδών της, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου στις εξέδρες. Οι συμπλοκές άρχισαν όταν υποστηρικτές των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι έμπαιναν στο γήπεδο, πέταξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν πάρει θέσεις για να χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ακολούθησε παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας και οι συμπλοκές κράτησαν 10 λεπτά, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή συλλήψεις.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι τα συμβάντα του αγώνα Ολυμπιακός-Μονπελιέ θα εξεταστούν από την πειθαρχική επιτροπή στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η απόφαση θα γίνει γνωστή το βράδυ της ίδιας ημέρας ή την επομένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αλλαγές στα ενοίκια από 1η Απριλίου – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Ο Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς
- «Παγκόσμιος κίνδυνος» – Η Ομοσπονδία Αμερικανών Επιστημόνων προειδοποιεί μετά τη λήξη της συνθήκης New Start
- Νέα εποχή για την Real Consulting με διπλό deal – Εξαγορά της OTS και είσοδος νέων επενδυτών
- Μαμουλάκης: Τράπεζες και funds εισέπραξαν παράνομα χρήματα από δανειολήπτες – Η κυβέρνηση τι θα κάνει;
- Το όνειρο ξαναζεί για τη Σάρλοτ

