Στην Disney πέρασε ο «Πόλεμος των Άστρων», έρχεται σειρά νέων ταινιών
Στην Disney πέρασε η εταιρεία παραγωγής Lucasfilm, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες «Πόλεμος των Άστρων» και την οποία ίδρυσε ο Τζορτζ Λούκας. Όπως έγινε γνωστό, η Lucasfilm εξαγοράστηκε έναντι 4,05 δισ. δολαρίων. «Ήρθε η ώρα να παραχωρήσω τον 'Πόλεμο των Άστρων' σε νέα γενιά παραγωγών» δήλωσε ο Λούκας, ενώ η Disney ανακοίνωσε ότι το έβδομο επεισόδιο της ταινίας θα βγει στις αίθουσες το 2015. Θα ακολουθήσουν το όγδοο και ένατο επεισόδιο και αργότερα θα βγαίνει μία νέα ταινία κάθε δύο ή τρία χρόνια.
Στην Disney πέρασε η εταιρεία παραγωγής Lucasfilm, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες «Πόλεμος των Άστρων» και την οποία ίδρυσε ο Τζορτζ Λούκας. Όπως έγινε γνωστό, η Lucasfilm εξαγοράστηκε έναντι 4,05 δισ. δολαρίων.
«Ήρθε η ώρα να παραχωρήσω τον ‘Πόλεμο των Άστρων’ σε νέα γενιά παραγωγών» δήλωσε ο Λούκας, ενώ η Disney ανακοίνωσε ότι το έβδομο επεισόδιο της ταινίας θα βγει στις αίθουσες το 2015. Θα ακολουθήσουν το όγδοο και ένατο επεισόδιο και αργότερα θα βγαίνει μία νέα ταινία κάθε δύο ή τρία χρόνια.
Σύμφωνα με το BBC, η Disney θα καταβάλει σε μετρητά το 50% των 4,05 δισ. δολαρίων, ενώ το υπόλοιπο 50% θα καταβληθεί μέσω της έκδοσης 40 εκατομμυρίων μετοχών.
Η συμφωνία εξαγοράς της Lucasfilm ακολουθεί την εξαγορά της Pixar για 7,4 δισ. δολάρια το 2006 της Marvel για 4,2 δισ. δολάρια το 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: Στο τραπέζι της Κομισιόν η ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής
- Σπανούλης: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός, η αγάπη του Έλληνα για το έθνος μας» (vid)
- «Δεν έχω τα λόγια σου»: Μια έκθεση για όσα δεν λέγονται από την Ελένη Κοτσώνη
- Εξάνθημα στον λαιμό του Τραμπ «φουντώνει» ξανά τα σενάρια για προβλήματα υγείας
- Στενά του Ορμούζ: Δυσοίωνο σενάριο από την Goldman Sachs για τις τιμές φυσικού αερίου
- Ο Τζόκοβιτς στους Λέικερς! ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς υποδέχθηκαν τον κορυφαίο τενίστα (vids)


