Στον ανακριτή οδηγείται εκ νέου σήμερα Δευτέρα ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, προκειμένου να απολογηθεί. Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.
Στον ανακριτή οδηγείται εκ νέου σήμερα, Δευτέρα ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, προκειμένου να απολογηθεί.
Ο κ. Σμπώκος είχε οδηγηθεί την περασμένη Τετάρτη στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Εξερχόμενος τότε από τα δικαστήρια, ο άλλοτε συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου δήλωσε αθώος.
Ο Γιάννης Σμπώκος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μετά την έκδοση εντάλματος, καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής στο εξωτερικό.
Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας