Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ συγκέντρωσε ο 007 σε δημοπρασία
Στο «σφυρί», με αφορμή τα 50 χρόνια Μποντ, βγήκαν αντικείμενα που σχετίζονται με το σύμπαν του διάσημου Βρετανού πράκτορα. Περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια συγκεντρώθηκαν στη δημοπρασία. Η Άστον Μάρτιν που οδηγούσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία Quantum of Solace και το ρολόι Omega που φορά ο ηθοποιός στο Skyfall πουλήθηκαν προς 296.000 ευρώ. Δείτε το αφιέρωμα του in.gr «50 χρόνια Μποντ»
Στο «σφυρί», με αφορμή τα 50 χρόνια Μποντ, βγήκαν αντικείμενα που σχετίζονται με το σύμπαν του διάσημου Βρετανού πράκτορα. Περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια συγκεντρώθηκαν στη δημοπρασία.
Η Άστον Μάρτιν που οδηγούσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία Quantum of Solace καιτο ρολόι Omega που φορά ο ηθοποιός στο Skyfall πουλήθηκαν προς 296.000 ευρώ.
Το γαλάζιο μαγιό που φορά ο Κρεγκ σε σκηνή του Casino Royal πουλήθηκε προς 54.500 ευρώ.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν το έχουν πλύνει» είπε η ντέιμ Τζούντι Ντεντς, η οποία παρουσίασε το αντικείμενο στη δημοπρασία του οίκου Christie’s στο Λονδίνο.
Στη δημοπρασία παρευρέθηκε και ο σερ Ρότζερ Μουρ, ο οποίος αστειεύτηκε φορώντας μια μάσκα με τη μορφή του Ντάνιελ Κρεγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Υπήρξε συντονισμένο σχέδιο μέσα από το Μαξίμου για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη
- Ψάχνετε για δουλειά; Αυτοί είναι οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις στην ΕΕ
- Έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στο Ιράν και την ευρύτερη Μέση Ανατολή
- Πόλεμος στο Ιράν: «Εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις» – Σε αυτοσυγκράτηση καλεί η Κομισιόν
- Άννα Βίσση: Για ποιον λόγο θα είναι απόψε κλειστό το Hotel Ερμού και ποιες άλλες πίστες
- Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να αποκτήσει έκτακτη προεδρική εξουσία στις εκλογές



