Ο «τρομοκράτης» μπήκε στην αποστολή για τον Ατρόμητο
Στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τέθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό για το σαββατιάτικο ματς στο Περιστέρι.
Στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τέθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό για το σαββατιάτικο ματς στο Περιστέρι.
Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκτός αποστολής έμειναν οι Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης. Οι τέσσερις παίκτες έκαναν την Παρασκευή θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Επίσης, όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού αφιερώθηκε σε ασκήσεις στημένων φάσεων και τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ
- Τραπεζικές χρεώσεις: Τι σημαίνει η απόφαση για το «χαράτσι» στους λογαριασμούς
- Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη σου «τηγανίζει» το μυαλό; Το φαινόμενο AI Brain Fry που βιώνουν οι εργαζόμενοι







