Ευφραιμίδη Μαρίλη

Ένα μαγικό σκηνικό βγαλμένο, από τις «Χίλιες και μία Νύχτες», με ανατολίτικα τελετουργικά ευεξίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για το γάμο. Στο LE HAMMAM KIFISSIA, ανατολίτικες θεραπείες και αποτελεσματικές τεχνικές, εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση και αναδόμηση σε σώμα και πνεύμα.
Για τη μέλλουσα νύφη: Rituel de la Mariée à la Rose de Syrie
Χαμάμ
H τελετουργία ξεκινά με πλήρη απολέπιση προσώπου και σώματος, μασάζ με ζεστά αιθέρια έλαια αμβάρου και ανατολίτικου σανδαλόξυλου και τόνωση του προσώπου. Περιτριγυρισμένες από τους ζεστούς υδρατμούς του χαμάμ οι επαγγελματίες ετοιμάζουν τη νύφη που απολαμβάνει τσάι μέντας και λουκούμια. Το μαύρο σαπούνι ευκαλύπτου εφαρμόζεται διεξοδικά στο σώμα της νύφης. Ακολουθεί μια στιγμή χαλάρωσης στο χαμάμ, οι πόροι διαστέλλονται και το σαπούνι δρα εις βάθος.
Σώμα
Ξαπλωμένη πάνω σε ένα πέτρινο κρεβάτι το σώμα της νύφης απολεπίζεται χάρη σε ένα δυναμικό μασάζ με το γάντι του Κessa. To ξέπλυμα γίνεται με ροδόνερο Συρίας. Έπειτα δημιουργείται ένα μείγμα από βούτυρο carite, λάδι αμβάρου και σανδαλόξυλο μέσα στο οποίο βυθίζονται οι πλεξούδες Συρίας. Το μασάζ ξεκινά…
Αφού δοθεί η απαραίτητη ζωντάνια στο δέρμα, το σώμα τυλίγεται σε μια υγρή πετσέτα, έτσι ώστε να παραταθεί η δράση και να διεισδύσουν τα συστατικά που έχουν εφαρμοστεί.
Πρόσωπο
Εφαρμόζονται γάζες με ροδόνερο από τριαντάφυλλα Συρίας το οποίο τονώνει και αρωματίζει απαλά την επιδερμίδα. Στη συνέχεια προστίθενται σταγόνες από έλαια τριαντάφυλλου και φραγκοστάφυλου τα οποία συσφίγγουν και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα.
Για τον μέλλοντα γαμπρό: Τελετουργικό ταξίδι στο Μπαλί
Η θεραπεία Τελετουργικό ταξίδι στο Μπαλί δημιουργήθηκε για να προσφέρει τέλεια ισορροπία ψυχής και πνεύματος και συνολική αναγέννηση. Ο γαμπρός θα ξεκινήσει με αρωματικό ατμόλουτρο – χαμάμ και στην συνέχεια θα απολαύσει μία απολέπιση σώματος με εξωτικά αρώματα ανατολής όπως ο άμβαρος, το σανδαλόξυλο, το λουκούμι και η αγιουβέρδα. Ακολουθεί ένα άκρως πρωτότυπο δυναμικό μασάζ με συνδυασμό τεχνικών που θα εξισορροπήσει τα ενεργειακά του κανάλια.
Για την παρέα του γαμπρού και της νύφης:
LE HAMMAM KIFISSIA BACHELOR
To LE HAMMAM KIFISSIA μπορεί να διοργανώσει για εσάς ένα αξέχαστο bachelor party σε ένα μυστηριακό ανατολίτικο φόντο, με εξαιρετικό μαροκινό φαγητό, μουσική και χορό της κοιλιάς. Σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά τελετουργικά ευεξίας που εσείς θα επιλέξετε για τους φίλους σας ή εναλλακτικά μπορείτε να ζήσετε με την παρέα σας τις ευεργετικές ιδιότητες του μαροκινού χαμάμ.
Extra Tip: Με το τέλος του μασάζ επιλέξτε να χαλαρώσετε στην ειδική αίθουσα του LE HAMMAM KIFISSIA και να απολαύσετε αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά …σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς!
LE HAMMAM KIFISSIA
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:30 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 20:00.
Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 8, 145 62 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 6233141-2-3
Υπεύθυνη Spa: Νάντια Δημητράκου
Κάντε like στη σελίδα του Gamos στο Facebook και κερδίστε 10 θεραπείες ευεξίας και αναζωογόνησης
στο LE HAMMAM KIFISSIA.
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πατήστε εδώ

gamos.gr