Αναλογική και κλιμακωτή η εισφορά για την επιστροφή του εφάπαξ
Την επιβολή αναλογικής και κλιμακωτής εισφοράς για όσους έχουν ήδη λάβει το εφάπαξ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης. Σύμφωνα με τον κ. Κοκκόρη το ύψος της εισφοράς θα αποφασιστεί σύντομα και δεν αποκλείεται να είναι ενιαίο για όλα τα ταμεία.
Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης. Σύμφωνα με τον κ. Κοκκόρη το ύψος της εισφοράς θα αποφασιστεί σύντομα και δεν αποκλείεται να είναι ενιαίο για όλα τα ταμεία.
&source=in.gr">
Την επιβολή αναλογικής και κλιμακωτής εισφοράς για όσους έχουν ήδη λάβει το εφάπαξ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης.
Σύμφωνα με τον κ. Κοκκόρη το ύψος της εισφοράς θα αποφασιστεί σύντομα και δεν αποκλείεται να είναι ενιαίο για όλα τα ταμεία.
Ο κ. Κοκκόρης πρόσθεσε ότι ετοιμάζεται νομοθετικό πλαίσιο για την κατοχύρωση των πραγματικά δικαιούχων κοινωνικών επιδομάτων ή επιδομάτων αναπηρίας.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση που προβλέπει «κούρεμα» έως 83% στο εφάπαξ, καθώς και αναδρομική επιστροφή μέρους των χρημάτων, μέσω καθιέρωσης μηνιαίας εισφοράς από 1% έως 3%, που πήραν οι συνταξιούχοι 22 ταμείων πρόνοιας.
Στη διάταξη ορίζεται ότι στους ασφαλισμένους έως τις 31/12/92, για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση χορήγησης του εφάπαξ, θα υπάρξει μείωση ανάλογα με το Ταμείο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας