Ο Άρης ζήτησε 2.500 εισιήρια από τον ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ Aρης με έγγραφό της προς την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ ζήτησε 2.500 εισιτήρια για το ντέρμπι της Τούμπας. Εν τω μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Γιαννιώτα καθώς ο υπέρηχος του ήταν καθαρός.
Η ΠΑΕ Aρης με έγγραφό της προς την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ ζήτησε 2.500 εισιτήρια για το ντέρμπι της Τούμπας. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τονίζουν πως δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν αποδεκτό το αίτημα του Αρη, υπό την προϋπόθεση, όμως, πως θα πάρουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων και στη ρεβάνς.
Εν τω μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Γιαννιώτα καθώς ο υπέρηχος του ήταν καθαρός και ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη για το ματς με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Λευκό Οίκο ο Νετενιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων – Τι θα ζητήσει
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)


