Στο μισό της αρχικής τιμής έφτασε σε μόλις τρεις μήνες η μετοχή του Facebook
Συνεχίζεται η σταδιακή υποχώρηση της τιμής της μετοχής του Facebook η οποία μέσα σε τρεις μήνες έχει ήδη χάσει το μισό της αξίας της. Τη Δευτέρα η μετοχή άνοιξε στα 18,95 δολάρια αλλά στη συνέχεια κέρδισε έδαφος και κινήθηκε κοντά στα 19,80 δολάρια. Η μετοχή του Facebook είχε εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στα 38 δολάρια και παρά τα κέρδη των πρώτων ημερών, η αξία πήρε την κατιούσα.
Συνεχίζεται η σταδιακή υποχώρηση της τιμής της μετοχής του Facebook η οποία μέσα σε τρεις μήνες έχει ήδη χάσει το μισό της αξίας της.
Τη Δευτέρα η μετοχή άνοιξε στα 18,95 δολάρια αλλά στη συνέχεια κέρδισε έδαφος και κινήθηκε κοντά στα 19,80 δολάρια.
Η μετοχή του Facebook είχε εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στα 38 δολάρια και παρά τα κέρδη των πρώτων ημερών, η αξία πήρε την κατιούσα, ειδικότερα από το τέλος του Ιουλίου.
Όπως σημειώνει το Associated Press οι επενδυτές ανησυχούν για την δυνατότητα του Facebook να καταγράψει γρήγορα κέρδη και ειδικότερα από τη διαφήμιση σε ταμπλέτες και φορητές συσκευές στις οποίες καταφεύγουν όλο και περισσότερο οι χρήστες.
Πάντως μέσα στο φθινόπωρο λήγει η περίοδος κατά την οποία πολλοί εργαζόμενοι του Facebook απαγορεύεται να πουλήσουν μετοχές, οπότε είναι πιθανό ότι στην αγορά θα πέσουν περισσότερα κομμάτια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ζωγράφου: Εντοπίστηκαν δύο σοροί γυναικών σε διαμέρισμα – Μία προσαγωγή
- Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μείνει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι – Γιατί να μην επενδύσουμε σε ομάδα του NBA Europe;»
- Sex Pistols, 50 χρόνια μετά: Πώς μια πανκ μπάντα έγινε mainstream
- ΕΚΠΑ: Εκτοξεύονται σήμερα 3 ελληνικοί νανοδορυφόροι ERMIS από βάση των ΗΠΑ
- Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Βασίλης Γκούμας (pics)
- Πετρέλαιο: Στα 116 δολάρια, προς ρεκόρ μηνιαίας ανόδου, το Brent

