Ο αλεξιπτωτιστής που ντύθηκε… βασίλισσα!
Μία από τις χαρακτηριστικές στιγμές της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η... πτώση της βασίλισσας Ελισάβετ από το ελικόπτερο μαζί με τον Τζέιμς Μποντ. Δύο ημέρες μετά βγήκε στη δημοσιότητα ποιος φόρεσε πραγματικά το ροζ φόρεμα της 86χρονης αλλά και το σμόκιν του 007!
Μία από τις χαρακτηριστικές στιγμές της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η… πτώση της βασίλισσας Ελισάβετ από το ελικόπτερο μαζί με τον Τζέιμς Μποντ. Δύο ημέρες μετά βγήκε στη δημοσιότητα ποιος φόρεσε πραγματικά το ροζ φόρεμα της 86χρονης αλλά και το σμόκιν του 007!
Όπως αποκαλύπτει λοιπόν ο αγγλικός Τύπος, τη θέση της βασίλισσας και του Βρετανού ηθοποιού πήραν δύο επαγγελματίες αλεξιπτωτιστές, ο Γκάρι Κόνερι και ο Μαρκ Σούτον.
«Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Η μόνη πίκρα που έχω είναι ότι δεν με άφησαν να κρατήσω το φόρεμα της βασίλισσας για ενθύμιο», δήλωσε ο πρώτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα



