Ο Μπαϊρακτάρης είπε «bye-bye» και απέσυρε την πρόταση
Πολύ καλό για να ήταν αληθινό, αποδείχτηκε το σενάριο του Στάθη Μπαϊρακτάρη για την ΑΕΚ, καθώς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και στη συνέχεια... την απέσυρε! Ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και αμέσως έβαλαν τέλος στην υπόθεση πριν καν αρχίσει.
Πολύ καλό για να ήταν αληθινό, αποδείχτηκε το σενάριο του Στάθη Μπαϊρακτάρη για την ΑΕΚ, καθώς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και στη συνέχεια… την απέσυρε!
Ο υποψήφιος επενδυτής που εμφανίστηκε στην Γενική συνέλευση της Τετάρτης και πέταξε «βόμβες» για το 80% των μετοχών της ΠΑΕ έναντι 13 εκ. ευρώ, αλλά και το ποσό των 30 εκατ. ευρώ ως εγγυημένη επένδυση, την επόμενη κιόλας ημέρα, εξαφανίστηκε.
Η διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε να παρουσιαστεί την Πέμπτη με τον δικηγόρο του και τα δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, αλλά τελικά το μεσημέρι ενημέρωσε ότι αποσύρεται γιατί δεν έχει… χρόνο.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε και τα υπόλοιπα μέλη και αμέσως έβαλαν τέλος στην υπόθεση πριν καν αρχίσει.
Έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο «μηδέν», αναζητώντας τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ για να βγει άμεσα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να πάρει αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη


