Έπειτα από πέντε ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τις προπονήσεις, καθώς πλησιάζει η φιέστα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και το ταξίδι στην Αυστραλία. Και μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ορεξάτοι και σοβαροί για το ματς – φιέστα.

Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι ακολουθεί το ταξίδι στην Αυστραλία και ο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του, αλλά και τη διοίκηση περιμένουν από την ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο προς τιμή των πολλών φιλάθλων του συλλόγου στη χώρα των «καγκουρό».

Στο σημερινό πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Μάρκο Πάντελιτς. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ ο σέρβος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στου Ρέντη για το πρωί του Σαββάτου (5/5), ενώ την Κυριακή (6/5) ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να τους παραχωρήσει ρεπό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ