Επεισόδιο Κατσουράνη – Λάζαρου στην προπόνηση
Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με αφορμή δύο σκληρά μαρκαρίσματα του πρώτου στον δεύτερο. Ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από τον συμπαίκτη του να ηρεμίσει, γεγονός που μάλλον δεν άρεσε στον Κατσουράνη που απάντησε έντονα. Το επεισόδιο έληξε πριν καν αρχίσει με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με αφορμή δύο σκληρά μαρκαρίσματα του πρώτου στον δεύτερο.
Ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από τον συμπαίκτη του να ηρεμίσει, γεγονός που μάλλον δεν άρεσε στον Κατσουράνη που απάντησε έντονα και εκεί οι δύο παίκτες κινήθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου.
Ωστόσο οι συμπαίκτες τους έσπευσαν να ηρεμίσουν τα πνεύματα και μετά από την επέμβαση και του Ζεσουάλδο Φερέιρα, η παρεξήγηση λύθηκε άμεσα και το επεισόδιο… τελείωσε πριν καν αρχίσει.
Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης κάλεσε τους δύο παίκτες στο γραφείο και τους ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές μιας και η ομάδα έχει σοβαρές υποχρεώσεις μπροστά της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελικά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε; Αναζητώντας μία απάντηση που μπορεί να μην υπάρχει
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα


