Η Βέρντερ ανανεώνει το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου
Την ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη Βέρντερ Βρέμης προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Αλοφς.
Την ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη Βέρντερ Βρέμης προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Αλοφς.
Σε συνέντευξή του, ο Γερμανός παράγοντας έκανε γνωστή την πρόθεση της διοίκησης να ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο που υπάρχει στο δανεισμό του έλληνα διεθνούς από την Τζένοα, με την Βέρντερ να βγάζει από τα ταμεία της περίπου πέντε εκατ. ευρώ.
Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παπασταθόπουλος, βάσει της αρχικής συμφωνίας, θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια, ενώ αναμένεται σε μια εβδομάδα στη Βρέμη ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κλιτσίδης, προκειμένου να συζητήσει με της διοίκησης της Βέρντερ τους όρους του νέου συμβολαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέξας: Πατέρας έσωσε την 15χρονη κόρη του που είχε απαχθεί αφού παρακολούθησε την τοποθεσία του τηλεφώνου της
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους


