Συνεχίζουν την αποχή οι παίκτες του Άρη στο μπάσκετ
Την απόφαση να συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις της ομάδας, κινητοποίηση που άρχισαν την Τετάρτη (4/4), έλαβαν οι παίκτες του Αρη. Οι εκ νέου δεσμεύσεις της διοίκησης για οικονομική τακτοποίησή τους δεν ικανοποίησε τους παίκτες, με συνέπεια να καταλήξουν την Πέμπτη, μετά από συζήτησή που έκαναν στο Αλεξάνδρειο, στο να επιμείνουν στη στάση τους και να μη συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Την απόφαση να συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις της ομάδας, κινητοποίηση που άρχισαν την Τετάρτη (4/4), έλαβαν οι παίκτες του Αρη.
Οι εκ νέου δεσμεύσεις της διοίκησης για οικονομική τακτοποίησή τους δεν ικανοποίησε τους παίκτες, με συνέπεια να καταλήξουν την Πέμπτη, μετά από συζήτησή που έκαναν στο Αλεξάνδρειο, στο να επιμείνουν στη στάση τους και να μη συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Για την απόφασή τους ενημέρωσαν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος με τη σειρά του αναγκαστικά αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Σε αυτό το πλαίσιο, ακυρώθηκε το αυριανό φιλικό παιχνίδι που είχε συμφωνηθεί να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι



