Οι παίκτες του ΠΑΟ δεν υπέγραψαν τα έγγραφα του διακανονισμού
Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν το πρωί της Πέμπτης στην Παιανία τα σχετικά έγγραφα, παρόλα αυτά δεν έβαλαν την υπογραφή τους και επιμένουν «να έρθουν οι μέτοχοι, να μας δώσουν εξηγήσεις και κάποιες εγγυήσεις για το μέλλον», ενώ η προθεσμία για τη διευθέτηση των διακανονισμών λήγει το πρωί του Σαββάτου. Ξέμειναν από... φαγητό οι Ακαδημίες! Ανακοίνωση του ενιαίου φορέα της Θύρας 13 κατά Τζίγκερ.
Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν το πρωί της Πέμπτης στην Παιανία τα σχετικά έγγραφα, παρόλα αυτά δεν έβαλαν την υπογραφή τους και επιμένουν «να έρθουν οι μέτοχοι, να μας δώσουν εξηγήσεις και κάποιες εγγυήσεις για το μέλλον», ενώ η προθεσμία για τη διευθέτηση των διακανονισμών λήγει το πρωί του Σαββάτου.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και αν υπογράψουν τελικά οι παίκτες, υπάρχουν χρέη σε ομάδες, όπως η Λιόν, η Τζένοα και η Σετούμπαλ, οι οποίες μπλοκάρουν την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και πλέον οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο μεταξύ, το απόγευμα ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να βρεθεί η νομική φόρμουλα για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στα αστέρια του παρελθόντος.
Και αγωνιστικά…
Νέα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Ματίας Μπιάρσμιρ εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αμυντικός υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες.
Ο τραυματισμός του Μπιάρσμιρ δημιουργεί πολλά προβλήματα για την άμυνα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με τον Αρη, καθώς Σαριέγκι και Κατσουράνης είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες αποχώρησαν και οι Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Ιωαννίδης.
Ο πρώτος υπέστη ελαφριά κάκωση έσω πλαγίου νδέσμου και ο δεύτερος θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.
Τελειώνει το φαγητό στις ακαδημίες…
Ενός κακού μύρια έπονται στον ΠΑΟ αφού, τα άδεια ταμεία δεν επηρεάζουν μόνο την πρώτη ομάδα αλλά και τους… από κάτω.
Έτσι, οι παίκτες των Ακαδημιών ενημερώθηκαν επίσημα ότι το φαγητό στην Παιανία τελειώνει σύντομα και θα πρέπει από μόνοι τους να πάρουν μέτρα για να μην… πεινάσουν.
«Τα χρήματα φτάνουν ώστε να έχετε φαγητό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μέχρι τον Απρίλιο. Από εκεί και πέρα δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας», ήταν η ενημέρωση που δόθηκε.
Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι νεαροί που μένουν στην Παιανία και οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φάνε εκτός προπονητικού κέντρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία



