Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνει το ΚΚΕ την Τρίτη
Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη δανειακή σύμβαση, δεν θα ζήσουμε με αλυσίδες» το ΚΚΕ οργανώνει , Τρίτη, που στη Βουλή ψηφίζεται η νέα δανειακή σύμβαση, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στο Σύνταγμα, στις 18:30 το απόγευμα, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.
Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη δανειακή σύμβαση, δεν θα ζήσουμε με αλυσίδες» το ΚΚΕ οργανώνει , Τρίτη, που στη Βουλή ψηφίζεται η νέα δανειακή σύμβαση, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις της χώρας.
Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στο Σύνταγμα, στις 18:30 το απόγευμα, με ομιλήτρια τη γενική γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει στο άγαλμα Βενιζέλου.
Σε ανακοίνωση του, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ καλεί στις συγκεντρώσεις τον λαό να υψώσει «φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».
«Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του» αναφέρεται.
«Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 ευρώ» προσθέτει η ανακοίνωση.
«Κλείστε τα αυτιά σας στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Κλείστε τα αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του. Ακούστε προσεκτικά τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση» προσθέτει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442