Ο Ατρόμητος… δοξάστηκε στην 3η θέση, ισοπαλία στη Λιβαδειά
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Ατρόμητος, αφού έστω και αν... έπαιξε με τη φωτιά, νίκησε τη Δόξα Δράμας 1-0 στο Καυτανζόγλειο με γκολ του Μήτρογλου από το 40'. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε στο φινάλε (88' Κυριάκος) ισοπαλία 1-1 στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα που είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σουμπίνιο (41').
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Ατρόμητος, αφού έστω και αν… έπαιξε με τη φωτιά, νίκησε τη Δόξα Δράμας 1-0στο Καυτανζόγλειο με γκολ του Μήτρογλου από το 40′.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε στο φινάλε (88′ Κυριάκος) ισοπαλία 1-1 στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα που είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σουμπίνιο (41′).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την εναέρια σύγκρουση ελικοπτέρων στο Νιου Τζέρσεϊ
- Κρήτη: Στέρεψε ο ποταμός του Φόδελε και αποκάλυψε εικόνες εγκατάλειψης και σκουπιδιών
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
- Εκλογές στο Κόσοβο: Ξεκάθαρο προβάδισμα για το κόμμα του πρωθυπουργού Άλμπιν Κούρτι


