Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Κάρολου Παπούλια
Ομάδα 30 αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην Ασκληπιού. Οι άγνωστοι προξένησαν φθορές στην είσοδο και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο.
Ομάδα περίπου 30 αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην Ασκληπιού.
Οι δράστες πέρασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές στην είσοδο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο.
Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ώρα πληρωμών – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως 13 Φεβρουαρίου
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






















![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442