Η Κιέβο νίκησε 2-1 τη Νοβάρα μέσα στο «Σίλβιο Πιόλα» και «έπιασε» τη Τζένοα στην 9η θέση του Campionato. Με τέρματα των Σέρτζο Πελισιέρ στο 33′ και Σιρίλ Τερό στο 78′ η ομάδα του Στέφανο Σορεντίνο προηγήθηκε 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 79′ με τον Τζουζέπε Μασκάρα.

Οι γηπεδούχοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα παραμένουν στον… βυθό της βαθμολογίας και τα πράγματα στην προσπάθεια για τη σωτηρία γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

ΝΟΒΑΡΑ:
Ουϊκάνι, Μοργκανέλα, Ρινάουντο (67′ Ρουμπίνο), Πάτσι, Λιζούτσο, Τζέμιτι, Πορκάρι (91′ Ζέντα), Ραντοβάνοβιτς (82′ Ντάνιελ Γένσεν), Ριγκόνι, Καράτσολο, Μασκάρα.

ΚΙΕΒΟ:
Σορεντίνο, Σάρντο, Αντρεόλι, Ατσέρμπι, Ντραμέ, Λουσιάνο, Μπράντλεϊ, Χέτεμαϊ (84′ Μπόστιαν Σέζαρ), Τερό (84′ Μοσκαρντέλι), Πελισιέρ, Παλόσκι (77′ Σαμάρκο).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21η αγωνιστικής:

Τρίτη
Πάρμα – Γιουβέντους (αναβολή)

Τετάρτη
Αταλάντα – Τζένοα (αναβολή)

Σιένα – Κατάνια (αναβολή)

Νάπολι – Τσεζένα 0-0

Μπολόνια – Φιορεντίνα (αναβολή)

Ουντινέζε – Λέτσε 2-1
(2′ Πατζιέντζα, 36′ Ντι Νατάλε / 26′ Ντι Μικέλε)

Λάτσιο – Μίλαν 2-0
(77′ Ερνάνες, 85′ Ρόκι)

Ίντερ – Παλέρμο 4-4
(22′, 55′ πέν., 61′ και 69′ Ντιέγκο Μιλίτο / 17′ Μαντοβάνι, 52′, 66′, 85′ Μίκολι)

Κάλιαρι – Ρόμα 4-2
(6′, 49′ Τιάγκο Ριμπέιρο, 41′ Πινίγια, 92′ Έκνταλ / 13′ Ζουάν, 34′ Μπορίνι)

Πέμπτη
Νοβάρα – Κιέβο 1-2
(79′ Μασκάρα / 33′ Πελισιέρ, 78′ Τερό)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ