Αποσύρθηκε η Εβερτον για Μανωλά
Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Εβερτον έληξε. Ο Ελληνας πάικτης παραμένει στην ΑΕΚ, καθώς η αγγλική ομάδα αποσύρθηκε, ενώ και ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε πραγματικότητα η αρχική συμφωνία.
Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Εβερτον έληξε. Ο Ελληνας πάικτης παραμένει στην ΑΕΚ, καθώς η αγγλική ομάδα αποσύρθηκε, ενώ και ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε πραγματικότητα η αρχική συμφωνία.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, με δήλωσή του στο aek365.gr ξεκαθάρισε:
«Το θέμα Μανωλά έχει τελειώσει. Δεν υπήρχε δική μας συμφωνία με την Εβερτον απλά είχαμε πει στους Αγγλους πως αν τα βρουν με τον παίκτη τότε δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Το ίδιο είχαμε πει και στον παίκτη. Τελικά το θέμα δεν προχώρησε αλλά σε καμία περίπτωση εμείς δεν ξεπουλήσαμε ούτε πιέσαμε τον Μανωλά να φύγει. Συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ, είναι πλέον οριστικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ


