Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου μία πολύ ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους 50 λάτρεις του κρασιού που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Piccadilly Plus, στην Θεσσαλονίκη.
Μερικές από τις πιο αγαπημένες ετικέτες του Κτήματος Τέχνη Οίνου θα συνδυαστούν με το ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά μενού, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Μανώλης Νίκας.

Menu

Φρεσκοψημένα χειροποίητα croissants με παρμεζάνα και ελαιόλαδο.

Τέχνη Αλυπίας Λευκό. Sauvignon Blanc – Ασύρτικο.

*

Φρέσκα πράσινα λαχανικά με μανιτάρια και ξεροτηγανισμένο bacon.

Ήδυσμα Δρυός Κτήμα Τέχνη Οίνου. Chardonnay.

*

Κριθαράκι μαγειρεμένο σε ζωμό γαρίδας σερβιρισμένο με σπαράγγια και άρωμα τρούφας.

Τέχνη Αλυπίας Ροζέ. Syrah – Merlot – Sangiovese – Nebbiolo – Cabernet Sauvignon.

*

Tagliata μόσχου με σάλτσα από δενδρολίβανο και παλαιωμένο κρασί σερβίρεται
με φρέσκο πουρέ σελινόριζας και άγρια ρόκα.

Τέχνη Αλυπίας Ερυθρό. Cabernet Sauvignon – Merlot – Syrah.

*

Tiramisu. Παραδοσιακή ιταλική συνταγή με μαρέγκα και ιταλικό espresso.

Ήδυσμα Στάγματος.

Τιμή μενού κατʼ άτομο με τα κρασιά του κτήματος Τέχνη Οίνου : 25 ευρώ.{{{ map }}}

Ώρα προσέλευσης 21:30

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός 50 κρατήσεων.

τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510032

Διεύθυνση: Συγγρού 3, Περιοχή Βαλαωρίτου
Θεσσαλονίκη

Piccadily Plus- The Rock n’ Roll Restaurant