«Δράμα» ο Ολυμπιακός… κλώτσησε τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό
Ένα... Δράμα έζησε και εφέτος ο Ολυμπιακός στο «Καυτανζόγλειο», εκεί όπου πριν 1,5 χρόνο ηττήθηκε από τον Ηρακλή για την πρώτη αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και έμειναν στο 0-0 με την Δόξα Δράμας, που μπορεί να θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της εφετινής Σούπερ Λιγκ, παρουσιάζεται όμως πεισματάρα εντός αγωνιστικών χώρων. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέταξε στα σκουπίδια το σερί των έξι διαδοχικών νικών και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο όμως έχει δύο ματς περισσότερα.
Ένα… Δράμα έζησε και εφέτος ο Ολυμπιακός στο «Καυτανζόγλειο», εκεί όπου πριν 1,5 χρόνο ηττήθηκε από τον Ηρακλή για την πρώτη αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και έμειναν στο 0-0 με την Δόξα Δράμας, που μπορεί να θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της εφετινής Σούπερ Λιγκ, παρουσιάζεται όμως πεισματάρα εντός αγωνιστικών χώρων.
Οι Πειραιώτες φάνηκαν απροετοίμαστοι αγωνιστικά και κυρίως αγωνιστικά για το ματς, δίνοντας την εντύπωση ότι πίστευαν ότι θα έπαιρναν τη νίκη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και ίσως να τα είχαν καταφέρει εάν ο Μιραλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του αγώνα. Κάτι που δεν έγινε, όπως δεν έγιναν και πολλές ευκαιρίες από πλευράς πρωταθλητών.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ασύνδετοι, δίχως ψυχραιμία στο δημιουργικό κομμάτι και με λάθη στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που καλά καλά δεν συμπλήρωνε αποστολή!
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέταξε στα σκουπίδια το σερί των έξι διαδοχικών νικών και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο όμως έχει δύο ματς περισσότερα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
Κίτρινες κάρτες: 35′ Αμπουμπακάρι – 56′ Μέλμπεργκ, 88′ Μαρκάνο
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)
Τέταρτος: Γιάχος (Χίου)
Παρατηρητής: Μπέρσης (Αρκαδίας)
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (66′ Τοπούζης), Στεργιανός (46′ Κούμπρογλου)
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Μακούν (71′ Μόνχε), Φουστέρ (46′ Γέστε), Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς (46′ Τζιμπούρ)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.


