Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο έμπειρος προπονητής, μετά από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο της αποδέσμευσής του κι αμέσως μετά ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Βασίλη Τσάβαλου και του κ. Τάκη Λεμονή, στην οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση για τη λύση της συνεργασίας του προπονητού με την ΠΑΕ και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής των δεδουλευμένων του, καθώς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Επειδή εκκρεμεί ο ορισμός προσωρινής διοίκησης που θα υπογράψει σύμφωνα με το νόμο την οριστική συμφωνία, τα δύο μέρη συμφώνησαν να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για το διορισμό της νέας διοίκησης και ότι παράλληλα η πλευρά του προπονητή είναι ελεύθερη να πράξει κάθε τι νόμιμο για τη διασφάλιση των οικονομικών της συμφερόντων από τη σύμβαση καθώς και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο» αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ